Bilete pe zile

 

NEVERSEA 2017

 

Echipa din spatele festivalului Untold prezinta un nou eveniment de proportii, editia de debut a Neversea, cel mai mare festival organizat vreodata pe o plaja de pe litoralul romanesc își va deschide porțile, pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre, la Mamaia.

Neversea este un nou festival litoral de vara care va dura 3 zile si 3 nopti, un eveniment care reuneste muzicieni si artisti de talie mondiala cu spectacole si scenografii unice in lume. Neversea promoveaza diversitatea muzicii, responsabilizarea ecologica si ideea de reconectare prin muzica, idei comune pentru un viitor mai bun si, bineinteles, prin magia naturala a Marii Negre. 

In luna iulie, una dintre cele mai noi si mai ample plaje de la mare va deveni cel de-al doilea loc magic din taramul noptii si al magiei. Prima editie introduce Legenda Neversea, un loc dintr-o alta realitate unde putem sa ne mentinem tineretea pentru totdeauna prin secretele invatate de la locuitorii acestui taram. 

 Locatie:

Mai multe informații pe www.neversea.com.

Prin achiziționarea biletelor cumpărătorii se obligă să respecte regulamentul oficial al evenimentului, înregistrarea, regulile și procedurile de check-in (online și la fața locului) și access. Achiziția biletelor/brățărilor/invitațiilor din alte zone decăt cele autorizate de organizatorul evenimentului este interzisă și duce la restricționarea accesului.