ABONAMENTE UNTOLD

12 / decembrie

Datorită interesului extrem de mare manifestat de către fanii UNTOLD pe perioada primelor două runde de vânzare, când s-au achiziționat peste 28.000 de abonamente, organizatorii festivalului au hotărât să pună la dispoziția tuturor doritorilor, începând cu luna decembrie, o nouă tranșă de abonamente, la un preț special.

Începând cu data de 12 decembrie 2017, toți cei care așteaptă cu nerăbdare cea de-a patra ediție UNTOLD au șansa să-și achiziționeze abonamentul pentru ediția din 2018, la prețul special de 499 lei + taxe. Acestea vor fi disponibile începând de marți, 12 decembrie de la ora 14.00 pentru toți iubitorii festivalului, pana pe data de 31 ianuarie 2018. Tot in aceeasi perioada vor putea fi achiziționate și abonamente VIP la prețul de 1100 de lei plus taxe.

Fanii care s-au înregistrat deja pe pagina festivalului vor primi pe adresa de mail un link cu care vor putea achiziționa abonamentele, iar cei care nu s-au înregistrat pana acum, le vor putea cumpăra de pe untold.com/tickets sau de pe entertix.ro, urmand pasii de cumparare.

Abonamentele la preţul întreg de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile din februarie 2018. Fanii care își achiziționează abonamente pentru festival pot consulta și opțiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie 2018. 

Lăsați comentariul dvs