Lost Frequencies & Netsky

29 / august

Lost Frequencies impreună cu Netsky, au adaugat de curand o piesa la playlisturile noastre, si anume "Here With You". Cu albumul "Less Is More", Lost Frequencies ne demonstrează abilitatea lui de a se reinventa si a veni pe piata cu ceva total diferit.
Cu single-urile "Are You With Me" și "Reality", Lost Frequenciese a castigat nenumarate premii într-o mulțime de țări, si a reuist sa ajunga in fruntea top-urilor. De atunci, a mai scos single-uri precum "Life Beautiful", "What Is Love 2016" si "All Or Nothing", toate acestea au fost un fel de tribut pentru DJ / producători belgieni, pentru realizarea de înregistrări super-populare.
Netsky, la rândul său, a văzut marele său succes în 2008. El a condus un val de noi talente Drum & Bass din Europa și a devenit o celebritate în propria sa țară, primind numeroase premii, continuând să isi inspire publicul cu producțiile sale. De-a lungul anilor, a adus acte de mare anvergură, cum ar fi Pendulum, Plan B, Leftfield, Audio Bullys, Swedish House Mafia, Jessie J și Rusko, cu remixuri care rămân în playlistslor ale multor ascultători.

  

Lăsați comentariul dvs