RSS

Știri

Magicianul Untold se întoarce în 2017 cu noi vești din universul magic

14 / iunie BLOOD NETWORK

UNTOLD continuă și în acest an una dintre cele mai premiate campanii de CSR din România și din Europa, BLOOD NETWORK

08 / iunie BAC DE 10

Organizatorii UNTOLD continua si in acest an traditia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat.

Miercuri, 31 mai este ultima zi în care fanii festivalului NEVERSEA mai pot achiziționa abonamente la prețul special de 225 RON + taxe.

Un nou val de artisti a fost anuntat. Pentru prima data in Romania, la NEVERSEA cel ai mare festial de la malul Marii Negre, vor veni Jason Derulo și Rita Ora.

Primele valuri de artiști Neversea au fost deja anunțate. Peste 60 de artiști promit un super-show la malul Mării Negre așadar e timpul să te grăbești și să îți achiziționezi un abonament.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD

Un nou festival va răsuna începând cu 2017 la țărmul Mării Negre. După succesul UNTOLD organizatorii vor dezvolta alături de Primăria Constanța un nou concept de excepție.

Untold Live Act

MARSHMELLO, ALAN WALKER, DILLON FRANCIS, DON DIABLO, REDFOO,TUJAMO, LOST FREQUENCIES, DANNIC, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO, SANDER VAN DOORN completează constelația EDM la UNTOLD 2017!

Untold Live Act

ELLIE GOULDING, HURTS, MØ (artista cunoscută pentru vocea hitului Lean On), R CITY, JASMINE THOMPSON, EXAMPLE & DJ WIRE și TINIE TEMPAH strălucesc în cea de-a patra constelație a universului UNTOLD!