Termeni și condiții

       S.C. DETTRA ORGANIZATION SRL. are proprietatea asupra www.in-town.ro, care este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

       S.C. DETTRA ORGANIZATION SRL

       Sediul: Str. G-ral Eremia Grigorescu, nr. 122A, Cluj-Napoca

       S.C. DETTRA ORGANIZATION SRL. are CUI: RO27454408 cu Nr. Reg. Com. J12/1595/2010

   Serviciile oferite de website-ul www.in-town.ro sunt oferite de catre S.C. DETTRA ORGANIZATION SRL, in mod exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

      Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

        Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente. Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului. Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai platformei online implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere, in acest sens, pe care sa o trimita apoi pe emailul de contact a site-ului. 

      Efectuarea comenzii

Toate comenzile efectuate pe acest site sunt finale si nu pot fi anulate. Pentru a face o comanda este nevoie de parcurgerea urmatorilor pasi:

1- introducrea datelor de autentificare

2- selectarea evenimentului si a biletelor din categoria de bilete disponibile

3- selectarea numarului de produse dorite si lansarea comenzii

4- verificarea adresei de facturare si a datelor personale

5- selectarea metodei de plata si confirmarea comenzii

      Modalitati de plata 

      Produsele care se comanda de pe www.in-town.ro pot fi platite prin credit card, transfer bancar sau prin numerar/card la sediul oricarei banci.

      Taxa Administrare Comanda este in valoare de 8% din contravaloare comenzii care se aplica la toate comenzile care se efectueaza pe site-ul in-town.ro si care necesita prelucrare si asistenta ulterioara pentru finalizarea lor.

Operatorul de plati care realizeaza operatiunile bancare este compania RomCard.

      Metoda de livrare

Fiecare produs, devine valid dupa validarea platii, de catre organizator, iar in maxim 48 de ore este trimis catre cumparator, prin intermediul emailului care l-a inregistrat pe site. Reclamatiile privind furtul sau pierderea biletelor pot fi facute prin intermediul emailului, la adresa [email protected]. In cazul furtului electronic, biletele achizitionate initial de cumparator vor fi anulate si i se vor trimite altele.

      Reclamatii si intrebari

    In cazul in care cumparatorul/utilizatorul intampina o problema si are nevoie de ajutor, , acesta se poate adresa in mod exclusiv prin intermediul emailului [email protected]

      Contact

Ne puteti contacta prin intermediul emailului la adresa [email protected]